Start Uppdrag Produkter Kontakt English

Gallery
Säg det i bilder

När du har mycket att berätta, men gärna gör det med bilder. Gallery passar dig som vet att du säljer med hjälp av stora, fina och känsloskapande bildexempel. Enkelt och snabbt, välj bland färdiga layouter med automatisk anpassning för alla skärmformat.

Ohlsonsmith
Design Agency
Ullén
Bildjournalist
ei8ht
Skissexempel

Fragment
enkel snabb populär

Fragment är vår storsäljare och har en enkel ensideslayout med skrollning. Navigeringen ligger hela tiden kvar i sidhuvudet. Det är snabbt och enkelt att bygga och underhålla sidan och du väljer fritt fonter, storlek och anpassar dina rubriker och texter efter ditt hustypsnitt. Fragment hämtar och lägger till olika widgets, t.ex. puffar och bildväxlare. Enklare kan det inte bli.

Gotska
Fastighetsföretag

Columns
bredare innehåll

Vill du arbeta med längre texter, kanske över separata sidor med olika antal spalter? Columns är en plattform där du kan anpassa sidor och kolumner helt efter önskemål och allt sker lokalt på sidan i HTML. Naturligtvis är det alltid enkelt att byta texter, bilder, justera bildspel och att till exempel ändra information som öppettider och priser.

Restaurang
Pelikan

Stora produktbilder tillsammans med text och musik.

Billboard
Stora formatet

Ibland är bara det största gott nog. Billboard är vårt smarta verktyg som du använder när du vill lansera en tjänst eller produkt i största möjliga format med eller utan ljud och verkligen vill göra intryck med bilder. I kombination med Ceyebr Forms kan det till exempel användas för lanseringar, intresseanmälningar och effektiva kampanjer.

Ceyebeer
Kampanjsajt

Samla bild- och profilmaterial under samma tak.

Press Tillgodose pressen

Ett enkelt sätt för dig att skapa en presstjänst, bildbibliotek och arkiv för företagets produktbilder, pressreleaser, pressbilder, logotyper och annat material. Avlastar dig och underlättar vid till exempel trycksaksproduktion och förfrågningar från journalister.

onetwo3
Press-site
Boqueria
Press-site


Rekrytera ny personal på ett övertygande sätt.

Forms
Flexibla formulär

Forms är ett verktyg som gör det enkelt att skapa formulär för till exempel jobbansökningar och annan rekrytering, kampanjer, bokningar, intresseanmälningar och andra behov i en responsiv miljö. I tjänsten ingår formulär med databas, autosvar och bekräftelser. Formuläret är separerat från din sida och den som använder sig av det kan även bifoga filer.

Blå Porten
Julbordsbokning